top of page

WIE ZIJN WIJ?

Paul De Boelpaep Architecten is een gedreven architectuurbureau gesitueerd in Meise en reeds 35 jaar actief. Ons werk typeert zich als functioneel, verfrissend en tijdloos. Residentiële projecten van verschillende groottes en met uiteenlopende programma’s zijn onze specialiteit.

Paul De Boelpaep Architecten team

Laten we kennismaken met het team: Paul en Kaatje.

 

Voor de schermen vullen ze elkaar zeer goed aan als zaakvoerder en medewerker. Achter de schermen zijn ze vader en dochter. Ze kennen elkaar door en door, wat maakt dat ze goed op elkaar ingespeeld zijn en zo de beste service kunnen bieden om jouw droomwoning of bouwproject te realiseren.

PAUL DE BOELPAEP

Architect - Bestuurder

1983-1988: Architect, Sint-Lucas Brussel

1988: Opstart Paul De Boelpaep Architect

2003: Veiligheidscoördinator niveau B, 
Syntra West Brugge

Paul De Boelpaep

Paul is de drijfveer en zaakvoerder van het kantoor.

In 1983 startte hij zijn opleiding architectuur aan het Sint-Lucas te Brussel, waarna hij vrijwel meteen zijn eigen zaak oprichtte. Vanaf 1988 is Paul De Boelpaep Architect een feit.

Al meer dan 35 jaar voert Paul zijn beroep met passie uit. Het ontwerpen van een functionele en vooral esthetische woning was altijd al het doel, zonder de wensen van de klant uit het oog te verliezen. Hij is nauwkeurig, enthousiast, analytisch en heeft oog voor detail. Zijn sterkte is om van de moeilijkheden van een ontwerp niet te benaderen als een probleem, maar juist als nieuwe mogelijkheden en hiervan de kracht van het ontwerp te maken.

Ook in zijn vrije tijd blijft Paul met architectuur bezig. Reizen om architectuur te bezichtigen en beleven staat hoog op zijn verlanglijstje. Daarnaast is Paul ook geboeid door geschiedenis en houdt hij van het lezen van een goed boek in zijn zonovergoten living.

KAATJE DE BOELPAEP

Architect - Medewerker

2013-2018: Architect, KU Leuven Faculteit
Architectuur Campus Sint-Lucas Brussel

2018: Medewerker Paul De Boelpaep Architect

Paul De Boelpaep Architecten team

Architectuur werd Kaatje letterlijk met de paplepel meegeven. Al van kleins af aan stonden de bezoeken aan architecturale meesterwerken op de zomerse reisplanning. De beslissing om na het middelbaar architectuur te studeren was dan ook snel gemaakt. Na haar studies aan het Sint-Lucas Brussel vervoegde Kaatje zich bij het kantoor van Paul.


Vijf jaar later heeft Kaatje al heel wat ervaring opgedaan en is ze een waardevolle medewerker in het kantoor. Ze is loyaal, empathisch en betrokken bij elk project. Werven en planningen worden door haar nauwgezet opgevolgd en dossiers worden grondig voorbereid. Kaatje is goed in het overzicht bewaren en communiceren met de bouwpartners. Tijdens het ontwerpen gaat ze steeds op zoek naar een goede balans tussen functionaliteit en esthetiek. Een woning dient in de eerste plaats praktisch te zijn, zonder de esthetiek in te boeten op de esthetiek.


In haar vrije tijd is Kaatje altijd te vinden voor een goede wandeling in de natuur. Ze geniet van het gezelschap van haar vrienden en familie, luistert graag muziek of gaat sporten om haar hoofd leeg te maken.

Wil je meer weten over de missie en visie van ons kantoor? Neem dan hier een kijkje:

Conctacteer ons: heb jij bouw of verbouwplannen en wil je deze graag overleggen met ons? Wil je meer te weten komen over het bouwproces en onze aanbodpakketten? Wil je een fysiek gesprek om jouw droomwoning te bespreken? Aarzel dan zeker niet om een kennismakingsgesprek in te plannen door te mailen naar info@pauldeboelpaep.be.

bottom of page