top of page

ONZE MISSIE & VISIE

Onze missie is het verbeteren van de woon- en levenskwaliteit van onze klanten door een warme, functionele en kwalitatieve thuis te creëren, die de tand des tijds doorstaat en een blijvende waarde toevoegt, voor zowel onze klanten als de samenleving.

 

Dit resultaat bekomen we door een weldoordachte visie. We gaan op zoek naar een goed georganiseerd ontwerp dat een antwoord biedt op alle wensen, verwachtingen en dromen. Dit komt tot stand door een intensieve samenwerking en wordt omgezet in realiteit dankzij betrouwbare bouwpartners. Via persoonlijke begeleiding laten we het bouwproces zo vlot en zorgeloos mogelijk verlopen.

Paul De Boelpaep Architecten Team

Onze uitgebreide visie op het bouwproces

Wij focussen ons steeds op een goed georganiseerd en doordacht ontwerp. Hierbij hechten wij veel belang aan functionaliteit en optimale ruimtelijke beleving, met aandacht voor logische circulatie en natuurlijke lichtinval. Tot slot zoeken wij steeds naar een sterke connectie tussen binnen en buiten, maar even goed naar geborgenheid zodat u volledig tot rust kan komen.


Een ontwerp komt tot stand door middel van een intensieve samenwerking tussen architect en bouwheer. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek trachten wij om uw wensen, noden en verwachtingen te vertalen naar een woning die perfect bij u past en aanvoelt als thuis. Dit weldoordachte plan doen we tot leven komen met aardse materialen en een warme en gezellige afwerking. De beleving van architectuur en interieur gaan hand in hand en dus wordt er door ons steeds nagedacht over de mogelijke inrichting. Wij geven altijd een eerste interieurconcept mee zodat u meer voeling krijgt met de beleving van uw woning.

 

Tijdens het bouwproces communiceren we de te nemen stappen zo helder mogelijk en waken we over het bouwbudget. Voor de uitvoering werken wij samen met betrouwbare partners die net zoals ons proactief denken en met een sterke zin voor vakmanschap en detaillering te werk gaan. Een gezond binnenklimaat is de basis voor een gezond huis. Daarom zijn kwaliteit, duurzaamheid en aandacht voor de huidige energie eisen voor ons standaard.  Als team bieden wij een persoonlijke begeleiding doorheen het hele bouwproces, als regisseur en verbinder. Wij zijn uw adviseur en vertrouwenspersoon.

 

Als resultaat beogen wij een warme en gezellige op maat gemaakte woning die de tand des tijds doorstaat. Zo hopen wij een blijvende meerwaarde te generen.

Wil je meer weten over de personen achter de schermen? Neem dan hier een kijkje:

Contacteer ons: heb jij bouw of verbouwplannen en wil je deze graag overleggen met ons? Wil je meer te weten komen over het bouwproces en onze aanbodpakketten? Wil je een fysiek gesprek om jouw droomwoning te bespreken? Aarzel dan zeker niet om een kennismakingsgesprek in te plannen door te mailen naar info@pauldeboelpaep.be of door ons contactformulier in te vullen.

bottom of page